Może właśnie Twoja córka Endek będzie miała udział w oczyszczeniu z "brudów" naszej Ojczyzny Polski. Niech tak się stanie..
Oczyszczanie , czyli jak Longinus ?
_________________ Apostoł Jan napisał: Miłość pochodzi od Boga. Każdy, kto kocha, narodził się z Boga i zna Boga. Kto nie kocha, nie zna Boga, gdyż Bóg jest miłością.
Endek musi być dumny z córci,pozdr
a co do pdziałow w Rodzinie,to chyba taka juz uroda
Polski
gdzies w sieci,przeczytałam,ze PIS,to
mlode dzieci Endekow-w sensie politycznym,oczywiscie
w pierwszej chwili parsknęłam śmiechem,ale pozniej
zaczęlam faktycznie dostrzegac pewne podobienstwa,
ale TY endeku,chyba się z tym nie zgodzisz
serd pozdrawiam" klub wspieraczy naszego drogiego Coltrane"
ps a jednak umieliśmy się zjednoczyc,czyli nie jest tak żle
ps a jednak umieliśmy się zjednoczyc,czyli nie jest tak żle
Zobaczymy na ile czasu nam sił wystarczy .
W czasie kryzysu jednoczymy się . Żeby tak poza kryzysem też można było być jednością.
_________________ Apostoł Jan napisał: Miłość pochodzi od Boga. Każdy, kto kocha, narodził się z Boga i zna Boga. Kto nie kocha, nie zna Boga, gdyż Bóg jest miłością.
Pewna pięcioletnia dziewczynka nie dawała spokoju swemu ojcu, zamęczając go pytaniami, co jej kupi, kiedy pojedzie do miasta. W końcu ojciec stracił cierpliwość.
- Kup mi to, kup mi tamto! – wybuchnął gniewem.
- Myślisz tylko o tym, co ci dają rodzice. Chciałbym wiedzieć, co ty nam dajesz!
- Miłość – rzekła z prostotą córka.
Odpowiedź dziewczynki odebrała mu mowę.
Umierający miliarder rzekł do swoich spadkobierców.
- Dzieci moje, teraz już odchodzę i zostawiam…
- Ile? – zapytali wszyscy chórem.
Człowiek prawdziwie bogaty to ten, któremu własne dzieci rzucają się w ramiona, kiedy ma puste ręce.
A czego ty poszukujesz?
Nie będę chwaliła własnych dzieci , bo nie znam rodzica , który by tego nie robił -przynajmniej czasami .Jednak nie narzekam , choć powiem że nie zawsze jest łatwo i wszystko idzie jak po maśle. Życie jednak pokaże jak sobie poradzą.