Fragment z genialnego i jak to bywa w Naszym Dzienniku obiektywnego artykułu redaktor Katarzyny Orłowskiej-Popławskiej:
Cytat:
Komorowski nie ma prawa mówić o silnym mandacie społecznym. Prawie połowa wyborców została w domach.
frekwencja wyniosła około 55%. Lech Kaczyński wygrał z frekwencją 51% - czy ktoś mi może pokazać jeden artykuł w którym nasz kochany, obiektywny, rzetelny itp itd Nasz Dziennik pisał by o małym mandacie społecznym śp. pamięci prezydencie Lechu Kaczyńskim.
_________________ Ja, Pan, Bóg twój, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze win? ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych
Fragment z genialnego i jak to bywa w Naszym Dzienniku obiektywnego artykułu redaktor Katarzyny Orłowskiej-Popławskiej:
Cytat:
Komorowski nie ma prawa mówić o silnym mandacie społecznym. Prawie połowa wyborców została w domach.
frekwencja wyniosła około 55%. Lech Kaczyński wygrał z frekwencją 51% - czy ktoś mi może pokazać jeden artykuł w którym nasz kochany, obiektywny, rzetelny itp itd Nasz Dziennik pisał by o małym mandacie społecznym śp. pamięci prezydencie Lechu Kaczyńskim.
Uspokój się idą lepsze czasy . Prawdomówne media będą miały pierwszeństwo TVN, Wyborcza i tym podobne., drogę wskażą szukającym prawdziwych danych. Właściwe wszystko co złe minęło.
_________________ Apostoł Jan napisał: Miłość pochodzi od Boga. Każdy, kto kocha, narodził się z Boga i zna Boga. Kto nie kocha, nie zna Boga, gdyż Bóg jest miłością.
Po co fakty ? Jestem z natury ufna , prosta i wierząca .Wierzę to co obiecał Bronek a wcześnie Donek wiara w cuda wystarczy.
Głosowałam na Kaczyńskiego, ale jak wczoraj powiedział Pan Komorowski że teraz będzie pokojowo , takie porozumienie to wierzę że nie będzie podziałów, ani dyskryminacji ze względu na przynależność partyjną , czy poglądy .
PS
lecę na zakupy - bo ludzie cukier zaczęli wykupywać .Nie wiesz dlaczego... kupić komuś ?
_________________ Apostoł Jan napisał: Miłość pochodzi od Boga. Każdy, kto kocha, narodził się z Boga i zna Boga. Kto nie kocha, nie zna Boga, gdyż Bóg jest miłością.
lecę na zakupy - bo ludzie cukier zaczęli wykupywać .Nie wiesz dlaczego... kupić komuś ?
Zapytaj Kaczyńskiego to on jest fanem tow. Gierka eksperta od kartek na cukier.
A twój Kumorowski to nawet przy Gierku nie blednie, bo Gierek pod rządami Rosji robił co musiał- Komorowski pod wpływem Rosji robi to czego robić nie musi .
A twój Kumorowski to nawet przy Gierku nie blednie, bo Gierek pod rządami Rosji robił co musiał- Komorowski pod wpływem Rosji robi to czego robić nie musi
Wy to obrażać potraficie - nie mów fałszywego świadectwa wobec bliźniego swego. Może jednak jakieś fakty, bo puki co obrażasz ale jednego faktu nie dałaś.
_________________ Ja, Pan, Bóg twój, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze win? ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych
Pomijając niezwykle konkretną Kasię - mam pytanie czy według Was śp. Lech Kaczyński miał mały mandat społeczny - stosując zasady logiki według Naszego Dziennika nie miał.
A twój Kumorowski to nawet przy Gierku nie blednie, bo Gierek pod rządami Rosji robił co musiał- Komorowski pod wpływem Rosji robi to czego robić nie musi
Wy to obrażać potraficie - nie mów fałszywego świadectwa wobec bliźniego swego. Może jednak jakieś fakty, bo puki co obrażasz ale jednego faktu nie dałaś.
I tak samo jak nie dostaliśmy żadnego 'faktu' na przyczynę katastrofy samolotu prezydenckiego. No jakie fałszywe świadectwo-- dostaliśmy czarne skrzynki , mamy pełnomocnictwo do badania katastrofy ? I co nie kręcą naszymi jak chcą , w którym Państwie uszłoby to na sucho .
Pomijając niezwykle konkretną Kasię - mam pytanie czy według Was śp. Lech Kaczyński miał mały mandat społeczny - stosując zasady logiki według Naszego Dziennika nie miał.
Pomijając Kasię poczekaj , na konkrety .
Moja refleksja po wyborach jest taka, ze Jarosław Kaczyński pełniąc wcześniej obowiązek premiera, zbył go na rzecz Donalda Tuska,a niszcząc własny rząd udowodnił że na przywódce się nie nadaje.Na wyborach oczywiście nie byłem, gdyż uważam że glosowanie na jednego bądź drugiego szkodnika byłby działaniem szkodliwym.Naród nigdy nie powinien promować przywódców, którzy wyróżnili się destrukcją nawet wobec swojej koalicji.
_________________ Powstaną bowiem fałszywi chrystusowie i fałszywi prorocy, i czynić będą znaki wielkie i cuda, tak aby w błąd byli wprowadzeni (jeśli to być może) nawet i wybrani.Mt. 24).
Moja refleksja po wyborach jest taka, ze Jarosław Kaczyński pełniąc wcześniej obowiązek premiera, zbył go na rzecz Donalda Tuska,a niszcząc własny rząd udowodnił że na przywódce się nie nadaje.Na wyborach oczywiście nie byłem, gdyż uważam że glosowanie na jednego bądź drugiego szkodnika byłby działaniem szkodliwym.Naród nigdy nie powinien promować przywódców, którzy wyróżnili się destrukcją nawet wobec swojej koalicji.
Ja w przeciwieństwie do Pana, byłem na obu turach głosową, mam przekonanie, że po raz ostatni, głosowałem wbrew własnym przekonaniom, gdyż jestem tego samego zdania, co Pan, Panie Endeku, odnośnie oceny J. Kaczyńskiego.
_________________ Uśmiechnij się, uśmiech łagodzi obyczaje.
Ja w przeciwieństwie do Pana, byłem na obu turach głosową, mam nadzieję, że po raz ostatni, głosowałem wbrew własnym przekonaniom, gdyż jestem tego samego zdania, co Pan, Panie Endeku, odnośnie oceny J. Kaczyńskiego.
_________________ Uśmiechnij się, uśmiech łagodzi obyczaje.