"Niniejszym, złamałem tą zasadę, gdyż uważam, Panów stwierdzenia i oceny, tego Forum, za nieuzasadnione i niesprawiedliwe."
Jesteśmy jeden a oceny tego forum nigdy nie artykułowałem, w związku z tym nie można jej ocenić. Natomiast odnośnie mojego ostatniego wpisu, to jeżeli nie mam racji, to w którym miejscu?
"Niniejszym, złamałem tą zasadę, gdyż uważam, Panów stwierdzenia i oceny, tego Forum, za nieuzasadnione i niesprawiedliwe."
Jesteśmy jeden a oceny tego forum nigdy nie artykułowałem, w związku z tym nie można jej ocenić. Natomiast odnośnie mojego ostatniego wpisu, to jeżeli nie mam racji, to w którym miejscu?
Panie Marku, proszę mnie nie prowokować, bardzo tego nie lubię, zwracałem się moim wpisem do Pana i do Pana Sylq, gdyż to obaj Panowie prezentujecie podobne antagonistyczne przekonania, co np. Pan Coltrane. Ja swoje zdanie, co do Pana krzywdzącej oceny uzasadniałem, jeżeli te uzasadnienia uważa Pan za niebyłe, no cóż , Pana sprawa. I to by było na tyle, jak to kończył kiedyś swoje cykle programowe, profesor JJ Należyty, ja również ten mój wtręt kończę i proszę nie oczekiwać dalszej dyskusji z mojej strony, szczególnie gdy osoba która prowadzi ze mną dyskusję, nie potrafi jej prowadzić w sposób właściwy, być może wynika to z braków programów edukacyjnych obecnego szkolnictwa? Młody człowiek potrafi czytać, tak owszem, ale nie potrafi zrozumieć treści? Życzę miłego wieczora.
_________________ Uśmiechnij się, uśmiech łagodzi obyczaje.
"I to by było na tyle, jak to kończył kiedyś swoje cykle programowe, profesor JJ Należyty,…."
Profesor nazywał się Jan Tadeusz Stanisławski, profesor mniemanologii stosowanej. A inny profesor Darecki, opowiedział kiedyś dowcip: „Która godzina? Ciocia mi umarła”. Bez komentarza.