ND Forum - Dzień dobry POLSKO! Strona Główna ND Forum - Dzień dobry POLSKO!
Ludzie z sercem i głową

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
"Przynieś babci dowód" - akcja PiS
Autor Wiadomość
Gitka
Gitka

Wysłany: 6 Lipiec 2010, 20:31    [Cytuj]

No to ciesz sie Endeku. dzięki takiemy jak ty mamy prezydenta Komorowskiego.
Czy zaprosił cię na dużego szampana. co ci jeszcze obiecał?
Wygoni żydów?
[Profil] [PM] [E-mail]

Gitka
Gitka

Wysłany: 6 Lipiec 2010, 20:36    [Cytuj]

Endek napisał/a:
Cała sztuka polega na odrzuceniu fałszywej tezy, że oto koniec jak nie pójdę i nie za glosuję.Nie pójdę bo nie mam na kogo glosować.Miernoty, masoni, przebierańcy i zgrane płyty mnie nie interesują.Ważniejsza jest moja higiena psychiczna.Ojciec dyrektor niszcząc polska partię LPR miał świadomość,że staje po stronie masonerii?

Nie głosując stanąłes po stronie PO i przyczyniłes się do monopolu władzy. Oczekuj więc na skutki. Cieszysz się, że przyczyniłes się do tego monopolu?
[Profil] [PM] [E-mail]

Endek

Wysłany: 7 Lipiec 2010, 22:11    [Cytuj]

Gitka napisał/a:
Endek napisał/a:
Cała sztuka polega na odrzuceniu fałszywej tezy, że oto koniec jak nie pójdę i nie za glosuję.Nie pójdę bo nie mam na kogo glosować.Miernoty, masoni, przebierańcy i zgrane płyty mnie nie interesują.Ważniejsza jest moja higiena psychiczna.Ojciec dyrektor niszcząc polska partię LPR miał świadomość,że staje po stronie masonerii?

Nie głosując stanąłes po stronie PO i przyczyniłes się do monopolu władzy. Oczekuj więc na skutki. Cieszysz się, że przyczyniłes się do tego monopolu?
Monopol to już rządzi od 20 lat po przepoczwarzeniu się okraglostolowej bandy z dawnych średnich i młodszych aparatczyków PZPRu i masońskich KORników jako przeważnie byłych stalinowców lub ich dzieci. Wynik wyborczy mnie ani ziębi ani grzeje.Mnie interesuje tylko silnie nacjonalistyczna partia o tradycyjnym katolickim obliczu. A czy taką była PiS?

Gitka
Gitka

Wysłany: 8 Lipiec 2010, 07:40    [Cytuj]

A czy zastanowiłes się nad tym Endeku, że Twoja agresja i obrażanie zwolenników PiS nie pomaga, a wręcz szkodzi, aby zrealizowały sie marzenia o silnej nacjonalistycznej partii?
Zbliżają się wybory samorządowe, a w przyszłym roku parlamentarne czas popracować nad tym, aby silna nacjonalistyczna opcja wzmocniła się i wystartowała w wyborach.
Na pewno nie osiagnięcie tego naigrawając się z PiS i wyborców tej partii.
Jeśli kierujecie się bezkompromisowością, to przynajmniej nie obrażajcie tych co są najbliżej Waszych ideałów.
[Profil] [PM] [E-mail]

adsenior

Wysłany: 8 Lipiec 2010, 07:55    [Cytuj]

PiS, spija i długo będzie spijał swoją judaszowską postawę w stosunku do koalicjantów. Mieli pełnię władzy w parlamencie i senacie, prezydentem był L.Kaczyński, ale tak jak Babie, z bajki o "Złotej Rybce" zachciało się by koalicjanci byli ich dworakami, ponieważ odmówili, przyłączyli się do łże elit, by ich zniszczyć, a przy tym rozwalić własny rząd i większość parlamentarna, doprowadzając do władzy obecny zespół. Jak ktoś tego nie widzi, albo nie chce widzieć, to niech nie wmawia innym, którzy widzą , te judaszowskie postępki, że nie chcą mieć z PiS, nic wspólnego! Taka postawa PiS-u w przeszłości, była woda na młyn, różnej maści aparatczyków, którzy w podziękowaniu, zadziałali odpowiednio w Smoleńsku!

Endek

Wysłany: 8 Lipiec 2010, 10:31    [Cytuj]

Gitka napisał/a:
A czy zastanowiłes się nad tym Endeku, że Twoja agresja i obrażanie zwolenników PiS nie pomaga, a wręcz szkodzi, aby zrealizowały sie marzenia o silnej nacjonalistycznej partii?
Zbliżają się wybory samorządowe, a w przyszłym roku parlamentarne czas popracować nad tym, aby silna nacjonalistyczna opcja wzmocniła się i wystartowała w wyborach.
Na pewno nie osiagnięcie tego naigrawając się z PiS i wyborców tej partii.
Jeśli kierujecie się bezkompromisowością, to przynajmniej nie obrażajcie tych co są najbliżej Waszych ideałów.

Owszem, zastanawiałem się nie raz i moja agresja to bezsilność wobec głupoty szerokich rzesz Polaków.Nic więcej zrobić nie można, a domyślam się, że wielu działaczy PiSu jest szczerymi patriotami. Niestety ubierają się w płaszcz obłudy, aby zapewnić sobie przychylność z jednej strony żydostwa, a z drugiej społeczeństwa polskiego. Nie można dwóm panom służyć.
http://www.wicipolskie.or...=3678&Itemid=56

[ ODPOWIEDZ ]