Skandaliczny SMS Palikota o katastrofie.
Janusz Palikot żartuje ze śmierci Lecha Kaczyńskiego.
W czasie gdy miliony Polaków przeżywały smoleńską tragedię - poseł Platformy Janusz Palikot miał z niej ubaw po pachy. Swoim znajomym rozsyłał SMS-ami skandaliczny żart drwiący ze zmarłego prezydenta Lecha Kaczyńskiego
Oto skandaliczna treść SMS :
- Dlaczego do Smoleńska wyjechał kartofel, kurdupel, alkoholik, a wrócił mąż stanu? Bo Rosjanie podmienili ciało - drwił w skandaliczny sposób Palikot w SMS-ach rozsyłanych do znajomych.
Sprawę ujawnili dziennikarze "Polski" dopytujący Palikota o to zdarzenie. - To był SMS, który krążył między wieloma ludźmi. Wysłałem bo pokazuje jaką przemianę przeszedł Lech Kaczyński - tak tłumaczył swoje zachowanie filozof z PO.
Ja już dawno, gdy "sąd" pokazał, iż są osoby nietykalne, które mogą bezkarnie nazywać chamem urzędującego Prezydenta RP, olewam tą kanalię, poligłupa, ciepłym moczem, staram się nie reagować na jego chamstwo i brak kultury.
_________________ Uśmiechnij się, uśmiech łagodzi obyczaje.
Ja już dawno, gdy "sąd" pokazał, iż są osoby nietykalne, które mogą bezkarnie nazywać chamem urzędującego Prezydenta RP, olewam tą kanalię, poligłupa, ciepłym moczem, staram się nie reagować na jego chamstwo i brak kultury.
My go i tak nie obchodzimy. Ale Palikot to osoba publiczna, występująca często w tel-awizji, pisząca na swoim blogu, który cieszy się ogromnym poparciem, no i sam Palikot ma wielu zwolenników. Jest to więc zjawisko bardzo niebezpieczne. W ogóle sytuacja jest nienormalna. Ktoś taki jak Palikot już powinien być pozbawiony mandatu posła. To tylko w dzisiejszej Polsce możliwe jest, aby taki przygłup jak Palikot był p-osłem i cieszył się w dodatku dużym poparciem i miał wielu zwolenników. Świadczy to tylko o jednym. O tym że dzisiejsze społeczeństwo jest chore, że zeszło na psy.
_________________ "Człowiek stworzony jest na to, aby szukać prawdy, a nie by ją posiadać."
Blaise Pascal
Coltrane, w sieci ludzie umawiają sie by
nie wymieniac go z nazwiska,to tak jak znielubianą
gazetą,by nie pasło sie toto
iloscią
stare powiedzenie,"niewazne,dobrze,czy żle
byle poprawnie pisano nazwisko"
a moze my sobie tez ukujemy jakies
okreslenie na niego......?
jedni zwą go chamem z Bilgoraja,inni bardzo brzydko,więc odpada
a my........?
Dla mnie Palikot to śmieć, śmieć platformiany bliski przyjaciel Tuska i Komora. To towarzystwo wzajemnej adoracji nic się nie różni od siebie. Godne jest tego by je posprzątać. Śmieci takich jest więcej choćby Kalisz , który jak wściekły pies atakuje PiS. A dlaczego ? Bo wie, że SLD umaczane jest w wiele spraw choćby zakład osocza,który miał powstać a nie powstał, sprawa Olewnika też jest bardzo zagmatwana , a przecież Kalisz był też w MSW.
_________________ Bo ciernie deptać słodziej - i z ochotą
na dzid iść kły,
Niż błoto deptać, ile z łez to błoto,
A z westchnień mgły...
Dla mnie Palikot to śmieć, śmieć platformiany bliski przyjaciel Tuska i Komora. To towarzystwo wzajemnej adoracji nic się nie różni od siebie. Godne jest tego by je posprzątać. Śmieci takich jest więcej choćby Kalisz , który jak wściekły pies atakuje PiS. A dlaczego ? Bo wie, że SLD umaczane jest w wiele spraw choćby zakład osocza,który miał powstać a nie powstał, sprawa Olewnika też jest bardzo zagmatwana , a przecież Kalisz był też w MSW.
To że mamy takie a nie inne władze, to głównie zawdzięczamy Okrągłemu Stołowi. No ale z drugiej strony wystarczyłyby jedne porządne wybory, aby posprzątać, a wszelkie gnidy posłać na śmietnik. Do tego jednak potrzeba świadomości całego społeczeństwa polskiego. Bez tego nigdy nie wygramy batalii o Polskę.
A może po prostu mamy takie władze, na jakie zasługujemy ?
_________________ "Człowiek stworzony jest na to, aby szukać prawdy, a nie by ją posiadać."
Blaise Pascal
iloscią
a my........?
Może POLIGŁUP, lub POLISZMATA?
_________________ Uśmiechnij się, uśmiech łagodzi obyczaje.
Ostatnio zmieniony przez adsenior 27 Lipiec 2010, 12:42, w całości zmieniany 1 raz
Coltrane,
"a moze mamy takie władze,na jakie zasługujemy "?
może
dlatego,ze zbyt mało udało sie nam
pozytywnie zarazić,tych "kochajacych władzę
wybrana przez siebie" ?
a
moze dlatego,ze nasze prawicowo-katolickie
grono miast RAZEM ruszyć na pajacy i sztukmistrzow
dokopywało sobie,a nie im..........?
podobnie było z OS,
kto to wszystko rozwalił ?
nie ci,ktorzy pałowani przez ZOMO
do dzisiaj są beimienni,lecz ci z unii,bratający sie z kiszczakopodobnymi,czy
geremkami..........TO oni dzisiaj mają przedsiębiorstwa przejęte
"za długi" to im sprzyja urząd skarbowy
Widzisz Przyjacielu więc,ze cięzka jest droga do zwycięstwa,wręcz jesr TO DRODA usłana Krzyzami.......
pozdr
ps boli nas TA Nasza Polska,oj boli.........
re cenzura.....
dam oklepany przyklad cenzury onetowskiej,
proba w miarę kulturalnej odpowiedzi
na chamstwo tam się szerzace,jest
KLASYKĄ juz
na pana Kaczynskiego pluc mozna bezkarnie,ale
odpowiedziec,NIGDY
Radio Maryja i Ojciec Tadeusz,bluzdani
do nieprzytomnosci.......czy znajdzie się chociaz jeden post broniący ICH ?
nie,a przeciez PISzemy,ja sie nawet loguję........
ps
a moze dlatego,ze gardzę gazeta zwaną mieszadlem...........?
a teraz ten sms......i co ........im wolno,nam nie.........
bo zamykają fora pod byle jakim pretekstem........,
albo "usmiercają" wysyłajac wirusy..........
Dla mnie Palikot to Stańczyk.
Gdy omawiają ważne dla Polski sprawy, gdy ważą się losy pewnych istotnych dla nas kwestii w mediach pojawia się Palikot, jako zasłona dymna.
Nie schodzi on z ust wszystkich, a oni za zasłoną robią swoje.
Gdy chcą coś zakombinować, wówczas wypuszczają Palikota jako zasłonę dymną.
A facet głupi nie jest, wręcz przeciwnie, uważam, że jest inteligentny. Szkoda, że nie wykorzysta tego swojego potencjału dla dobra kraju, tylko przeciw!
_________________ Pozory rządzą światem, a sprawiedliwość jest tylko na scenie. Fryderyk Schiller
Agnieszka, bo ludzie z platformy mają gdzies Polske,to sa miry
zbychy,sobiesiakopodobni
a Polska ........?
Toz TO tort do krojenia i konsumowania......
iloscią
a my........?
Może POLIGŁUP, lub POLISZMATA?
to by wiele tłumaczyło,ot stary pan Zygmunt F
wiele by mogł powiedziec na jego temat
Agnieszka, bo ludzie z platformy mają gdzies Polske,to sa miry
zbychy,sobiesiakopodobni
a Polska ........?
Toz TO tort do krojenia i konsumowania......
Ja o tym wiem. Chodzi o to, że Palikot to taki pies szczekający i zagłuszający to, co się naprawdę w Polsce dzieje. Jego zadaniem jest zwrócenie oczu wszystkich na siebie i odwrócenie uwagi od tego, co się właśnie waży...
_________________ Pozory rządzą światem, a sprawiedliwość jest tylko na scenie. Fryderyk Schiller
Agnieszka, dokłdnie TAK,
rozprzedanie Polski
Katastrofa Smolenska i odpowiedzialność za Nią
Zadłuzony ZUS,znowu biorą kredyty na emerytury
wrzesniowe
ROSNĄCY z dnia na dzien DŁUG/Gierek przy nich to drobiazg/
Rosnace ceny
Bezrobocie i upadek kolejnych firm....to tak na początek Agnieszko
a dalej juz tylko GORZEJ...