Coltrane, to jest chyba pani, a nie pan, tak mi się zdaje.
Zapytaj się żony Coltrane ?
_________________ Apostoł Jan napisał: Miłość pochodzi od Boga. Każdy, kto kocha, narodził się z Boga i zna Boga. Kto nie kocha, nie zna Boga, gdyż Bóg jest miłością.
Coltrane,
ale te "bandy wracają" przyjacielu
niestety
bielecki,tez juz się czaji
czasy panow w białych kołnierzykach i kreatywna księgowosc
juz nozkami przebierają
by się dorwać doKASY........
a co do pieniedzy Koscioła,to
mimo,ze wydaje mi się,iz znam srodowisko ludzi głosujących
na PIS,to przyznam szczerze,ze jestem ZDUMIONA
nigdy takich dyskusji nie słyszałam ...........TAM........
wiec czy naprawdę
głosujemy na Jarka......?
a moze ja zle odczytałam INTENCJĘ biorąc ją
za probę skonfliktowania.......?
od zawsze sympatyk PISu,stary solidarnosciowiec...........
KATOLIK
Chyba pan nie jest w stanie pojąć, że zamknięty temat nie dotyczy prywatyzacji, lecz kolejnego wynaturzenia, za które w przyszłości będziemy płacić. Od przeszło 30 lat Komisja Majątkowa przekazuje stronie kościelnej majątek państwowy bez należytego nadzoru. Stwarza to okazję do nadużyć, korupcji i naraża nas na olbrzymie straty.
PS. Temat, w którym zachodzi możliwość utraty przez państwo miliardów złotych jest dla pana tematem zastępczym?. Dobrze byłoby w takim razie, gdyby to pan płacił z własnej kieszeni za przestępców, bądź chore procedury, których pan broni.
_________________ " Polityka nie może obejść się bez jakiejś podstawy moralnej. "
Pani soniu, ja również jako KATOLIK domagam się usunięcia z Komisji Majątkowej wszelkich wynaturzeń, które godzą w interesy Polski. Stanowisko bądź pełniona funkcja nie może być czynnikiem łagodzącym. Jeżeli ktoś jest odpowiedzialny za przekazywanie Kościołowi ziemi za bezcen - bez względu na to czy jest to ksiądz, biskup, szeregowy obywatel, prezes czy ateista- powinien ponieść konsekwencje. Im szybciej rozwiąże się tą sprawę, stworzy odpowiednie procedury i ujawni działania KM, tym lepiej
_________________ " Polityka nie może obejść się bez jakiejś podstawy moralnej. "