Internal Server Error

Forum techniczne
Bronyk
Posty:44
Rejestracja:12 stycznia 2010, 12:41
Lokalizacja:KijĂłw

Post autor: Bronyk » 9 lutego 2010, 20:53

Ja tez niekiedy nie mogę cytować posty. Mi pisze że jest server error.

Awatar użytkownika
admin
Administrator
Posty:587
Rejestracja:31 stycznia 2007, 01:44
Lokalizacja:Polska

Post autor: admin » 9 lutego 2010, 21:26

Bronyk pisze:Ja tez niekiedy nie mogę cytować posty. Mi pisze że jest server error.
ale obecnie ma to miejsce czy miało wcześniej czyli przed godziną 16-tą tego dnia?

Bronyk
Posty:44
Rejestracja:12 stycznia 2010, 12:41
Lokalizacja:KijĂłw

Post autor: Bronyk » 9 lutego 2010, 21:43

admin pisze:
Bronyk pisze:Ja tez niekiedy nie mogę cytować posty. Mi pisze że jest server error.
ale obecnie ma to miejsce czy miało wcześniej czyli przed godziną 16-tą tego dnia?
chyba teraz już wszytko w porządku. przynajmniej teraz już problemów nie ma.

ODPOWIEDZ