Unia nie jest podmiotem samoistnym, ludzie ją kształtują. Może wystarczy wymienić ludzi którzy decydują o jej losach.Kosiarzu, powiem Ci szczerze że ja tej antychrześcijańskiej Unii nie wierzę i jej nie ufam
Zastanawiałem się długo, szukałem "haczyka" ale chyba jestem za głupi...co ma wspólnego moja działalność lokalna/regionalna z głosowaniem na PiS w świetle Twojej wypowiedzi??Krętactwo to Twoja ulubiona cecha.
Dlaczego wobec powyższego piszesz, że:
Jestem zadowolony, że partia; choć nie idealna jaką jest PiS, dla Ciebie zdrajcy i takie inne pierdoły, jest postrzegana w UE jako najbardziej konserwatywna, katolicka, narodowa! ma w Polsce takie poparcie.
Czyżby to efekt twoich lokalnych aspiracji![]()

Ależ oczywiście, ze nie napisałeś, cały mój wywód na ten temat był...sarkazmem.Nigdzie nie napisałem że jestem aktywnym działaczem.
Ja wręcz przeciwnie, jestem przekonany co do mych poglądów i się ich nie wstydzę.Tak, mam, ale w przeciwieństwie do Ciebie znam swoje miejsce i nie wychodzę przed szereg, a moją "partią" jest Polska suwerenna i niepodległa.
Umiem je obronić bez wyszydzania i wyzywania.
Masz rację, właśnie o tym pisałem...podejrzliwość, brak zaufania, a jeżeli się okaże...tak to moje subiektywne opinie, jednak dajesz mi podstawy do nich.Nigdzie tu nie pisałem że jestem fanem LPR, a tym bardziej Libertasu i Bolka
Było gorzej, jest lepiej, ja ani moje środowisko żadnej trucizny nie wszczepiło.Kuriozalne to leczenie. Najpierw wstrzykujesz śmiercionośną truciznę, a potem wykonujesz reanimację.
Co do przyjęcia euro;
prof. Andrzej Kaźmierczak, SGH
Też nie pisze, iż radykalnie jest przeciwnikiem przyjęcia euro.Należy odłożyć przyjęcie euro do 2015 r., aż dokończymy procesy transformacji. Należy też przeprowadzić w tej sprawie referendum. Korzyści są dyskusyjne, życzeniowe, niekoniecznie muszą się spełnić. A koszty są pewne. Polska, aby wyrównać poziom rozwoju gospodarczego, musi się szybciej rozwijać w długim okresie. Do tego niezbędne są instrumenty polityki pieniężnej.
http://www.rp.pl/artykul/60874_Euro_w_P ... enie_.html