Myślę, że to jest 92/54, czy mam rację?longinus9 pisze:I ja też ujawnię 54/92 . Trochę mniej niż Adamek..
Czy wszystko gra?
Jeżeli trafiają się tacy osobnicy, to czy nie wskazanym byłoby, podać, że np: adsenior, magnolia, narcyz itp, to jedna i ta sama osoba? Tak by inni to widzieli?Coltrane pisze:Ostatnio pojawil sie na naszym forum jakis schizofrenik ktory zalozyl w ciagu jednego dnia kilkanascie nickow, chyba prowadzi bardzo nudne zycie, skoro nie szkoda mu czasu na bawienie sie z nami w kotka i myszke
Tak by było po Bożemu i katolicku. Okres Wielkiego Postu do czegoś nas zobowiązuje. Tylko czy wszyscy tak samo uważają?Coltrane pisze:
Oczywiście Gitko. budujmy zgodę, i skończmy wreszcie ze wzajemnym obrażaniem się.
Zgoda buduje - niezgoda rujnuje.
Pozdrawiam
LiberaĹ to fanatyk na rzecz niezaleĹźnoĹci, ktĂłry wychwala jÄ
w kaĹźdej dziedzinie, aĹź do granic absurdu(abp, Marceli Lefebvre)
PRAWDA buduje!Endek pisze:Tak by było po Bożemu i katolicku. Okres Wielkiego Postu do czegoś nas zobowiązuje. Tylko czy wszyscy tak samo uważają?Coltrane pisze: Oczywiście Gitko. budujmy zgodę, i skończmy wreszcie ze wzajemnym obrażaniem się.
Zgoda buduje - niezgoda rujnuje.
Pozdrawiam
Z przyjaźniami to różnie jest i różnie bywa.
Przyjaźń jest jak pieniądze, łatwiej ją zdobyć, niż zatrzymać przy sobie.
Przyjaciel to ktoś, kto przychodzi, gdy inni wychodzą.
Przyjaźń Boża napewno nie zawodzi i nie zawiedzie!
Pamiętajmy i o tym!
Wielki Post odsłania taktykę szatana, który, chcąc pozyskać człowieka dla siebie, tworzy półmrok i półświatło, rozwadnia zasady, mąci przejrzystość. Często proponuje ludziom wiarę skrzywioną
Niech Niepokalana będzie nam niezawodną pomocą.