Farmer pisze:Dociekanie prawdy na temat katastrofy, a przytaczanie głupot znalezionych na internecie nie jest ze sobą powiązane. Powołuje się pan na cudownie wykradziony fragment stenogramu przez tajemniczego dziennikarza. Nie wzbudza to w panu podejrzeń?.
Twoja nikczemność polega na tym, że uczepiasz się jednego tekstu, i drążysz wokół niego, gotowyś nazwać mnie nawet oszustem, jak to nazywasz oszustem p. Andrzeja w wątku o ewolucji.
Ja się tylko zastanawiam, o co chodzi takim ludziom jak Ty, kim wy w ogóle jesteście ?
Oraz dlaczego za wszelką cenę walczycie z Prawdą ? Zupełnie was nie interesuje kto stoi za tym zamachem, i jak do tego doszło ? Nikczemność każe Ci przenieść tory dyskusji na boczne tory, czyli odejście od dochodzenia do prawdy odnośnie katastrofy, a przenieść ciężar dyskusji na tory, czy ten fragment który przytoczyłem jest prawdziwy czy też nie.
Tekstów na temat domniemanych (tak, domniemanych, bo wciąż nie mamy żadnych dowodów na to że to był wypadek - Sowieci zakpili sobie z nas nazywając nas Polaków pijakami, na co tacy jak Ty godzą się bez żadnych zastrzeżeń) na niezależnych forach jest mnóstwo. Wystarczy je czytać i wyciągać wnioski.
Jednak perfidia Farmera polega na tym, że ten uczepił się jednego stenogramu, aby dowodzić oszustwa z naszej strony.
A skąd możesz wiedzieć jaka naprawdę była rozmowa w kabinie pilotów pomiędzy nimi a wieżą kontroli ? Skąd człowieku możesz wiedzieć ? Na podstawie czego ??
Na podstawie raportu MAK ?
Nie kpij ...