Czy wszystko gra? |
Autor |
Wiadomość |
Qrskitadzio [Usunięty]
|
Wysłany: 29 Kwiecień 2012, 19:18
|
[Cytuj]
|
|
Witam
Amid napisał/a: | Niech Niepokalana będzie nam niezawodną pomocą. | A dla mnie pomocą będzie link do REGULAMINU FORUM. Czy ADMINISTRACJA może mi udzielić takiej informacji?
Bo każde poważne i obiektywnie zarządzane forum takowy regulamin posiadać musi, by nie było stronniczości przy decyzjach.
Czy ktoś mi wskaże link do REGULAMINU tego forum? Mam nadzieję, że nie mamy tu do czynienia z dzikim zachodem, gdzie szeryf z radą starszych decyduje co sobie wymyśli. Że to forum regulowane jest jakimś prawem/przepisami, że nie panuje tu bezprawie. |
|
|
|
 |
Coltrane

|
Wysłany: 3 Styczeń 2014, 13:34
|
[Cytuj]
|
|
Być może zdarzyło się komuś, że napisał długi tekst, a potem kliknął na "wyślij" i nagle bach, pojawia się okienko "zaloguj się" i cały tekst diabli wzięli. Aby do tego nie doszło, robię w ten sposób, że cały napisany tekst kopiuję, i w razie gdyby pojawiło się okienko "zaloguj się", to wówczas się loguję, i po zalogowaniu się do pustego okna wklejam skopiowany tekst, i sprawa załatwiona. w ten sposób oszczędzam sobie niepotrzebnych nerwów. Zdarzyło mi się boiwem kilka razy, że napisałem coś dłuższego, i potem pojawiło się coś takiego o czym pisałem powyżej, i myślałem, że wyjdę z siebie ...
Nauczony doświadczeniem zabezpieczam się więc, kopiując napisany tekst. |
|
|
|
 |
KASIA
Huragan Katrina

|
Wysłany: 3 Styczeń 2014, 13:43
|
[Cytuj]
|
|
Cytat: | Nauczony doświadczeniem zabezpieczam się więc, kopiując napisany tekst. |
Ratuje też sprawę wciśnięcie "strzałki" wstecz tyle razy aż się pojawi napisany zapis w formularzu forum i natychmiastowe skopiowanie go a potem wklejenie ponowne ze schowka. |
|
|
|
 |
Coltrane

|
Wysłany: 3 Styczeń 2014, 13:55
|
[Cytuj]
|
|
KASIA napisał/a: |
Ratuje też sprawę wciśnięcie "strzałki" wstecz tyle razy aż się pojawi napisany zapis w formularzu forum i natychmiastowe skopiowanie go a potem wklejenie ponowne ze schowka. |
No mnie nie zawsze to ratowało, czasami się udawało, ale w większości przypadków napisany tekst "nie wracał". |
|
|
|
 |
|