KŁOPOTY PRZY WCHODZENIU NA TĄ STRONĘ

Forum techniczne
Awatar użytkownika
KASIA
Posty: 6624
Rejestracja: 16 kwietnia 2007, 09:03
Lokalizacja: Alaska

KŁOPOTY PRZY WCHODZENIU NA TĄ STRONĘ

Post autor: KASIA » 27 stycznia 2009, 11:35

Przy wchodzeniu na tą stonę zamiast strony wyświetla mi się taki tekst;



''''Internal Server Error



The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.



Please contact the server administrator, webmaster@informacje.int.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.



More information about this error may be available in the server error log.



Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Ostatnio zmieniony 10 października 2009, 12:19 przez KASIA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krzysztof
Posty: 1140
Rejestracja: 6 kwietnia 2008, 04:32
Lokalizacja: Babia GĂłrka

Post autor: Krzysztof » 27 stycznia 2009, 12:45

Jakieś licho zeżarło mi cały post. Mam dokładnie te same problemy, co Ty Kasiu. Pewnie jakiś pisuar przestrzelił furtkę na to forum. :evil:

Awatar użytkownika
KASIA
Posty: 6624
Rejestracja: 16 kwietnia 2007, 09:03
Lokalizacja: Alaska

Post autor: KASIA » 27 stycznia 2009, 12:50

Jakieś licho zeżarło mi cały post. Mam dokładnie te same problemy, co Ty Kasiu. Pewnie jakiś pisuar przestrzelił furtkę na to forum.




Pies nie powinien gryźć ręki ,która go karmi.



Komu bardziej zależy na niezgodzie między nami PiS-wi czy Platformie, do kogo bardziej jesteśmy podobni.

Awatar użytkownika
Coltrane
Posty: 17740
Rejestracja: 31 marca 2008, 23:47
Lokalizacja: Polska

Post autor: Coltrane » 27 stycznia 2009, 12:50

w takich wypadkach najlepiej dany post przed wcisnieciem "wyslij" skopiowac, wtedy na pewno licho nam nie zezre :-D

Awatar użytkownika
KASIA
Posty: 6624
Rejestracja: 16 kwietnia 2007, 09:03
Lokalizacja: Alaska

Post autor: KASIA » 27 stycznia 2009, 12:55

A jeżeli to licho zeżre mi komputer, bo moje spalone dyski , to nie jest przypadek.

Nigdy nie pomyślałam , że mogę być dla kogoś zagrożeniem.

:cry:

Awatar użytkownika
adsenior
Posty: 6186
Rejestracja: 25 czerwca 2009, 04:06
Lokalizacja: Łódź

Post autor: adsenior » 12 września 2009, 11:54

Coraz częściej, nie można "wejść" na forum. Podaje komunikat, strona niedostępna! Dlatego też, nie mam moich rannych wpisów Pobudka dla forum. Po pewnym czasie, gdy już strona jest dostępna, to by na nią wejść, trzeba się ponownie logować! Ciekawe "skrzaty" czy kłopoty dostawcy?

Awatar użytkownika
KASIA
Posty: 6624
Rejestracja: 16 kwietnia 2007, 09:03
Lokalizacja: Alaska

Post autor: KASIA » 12 września 2009, 12:36

Szanowny Adseniorze, te kłopoty nie omijają nikogo , spokojnie , nieraz tak już było, ale nic nam nie zaszkodzili. Więc trzeba wiedzieć ,że wiedza w rękach dobrych ludzi może wiele dobrego uczynić, a w rękach złych i głupich może też złe rzeczy zrobić, ale niekoniecznie oni muszą być ostatnimi. Do Admina proszę napisać.

Awatar użytkownika
Coltrane
Posty: 17740
Rejestracja: 31 marca 2008, 23:47
Lokalizacja: Polska

Post autor: Coltrane » 12 września 2009, 13:00

Kłopoty związane z wejściem na forum wynikają z tego że serwer się zawiesza, i stąd te problemy. Trzeba w takim przypadku odczekać, i próbować wejść ponownie po jakimś czasie. W każdym razie nie jest to jakieś celowe działanie kogoś z zewnątrz.

Awatar użytkownika
adsenior
Posty: 6186
Rejestracja: 25 czerwca 2009, 04:06
Lokalizacja: Łódź

Post autor: adsenior » 12 września 2009, 13:57

Coltrane pisze:Kłopoty związane z wejściem na forum wynikają z tego że serwer się zawiesza, i stąd te problemy. Trzeba w takim przypadku odczekać, i próbować wejść ponownie po jakimś czasie. W każdym razie nie jest to jakieś celowe działanie kogoś z zewnątrz.


Dziękuję za odpowiedź.

Awatar użytkownika
Coltrane
Posty: 17740
Rejestracja: 31 marca 2008, 23:47
Lokalizacja: Polska

Post autor: Coltrane » 17 września 2009, 07:31

A oto efekt wspólnej napaści dwóch totalitaryzmów na Polskę :



Obrazek

Awatar użytkownika
Coltrane
Posty: 17740
Rejestracja: 31 marca 2008, 23:47
Lokalizacja: Polska

Post autor: Coltrane » 17 września 2009, 15:47

:-D

Awatar użytkownika
adsenior
Posty: 6186
Rejestracja: 25 czerwca 2009, 04:06
Lokalizacja: Łódź

Post autor: adsenior » 28 grudnia 2010, 20:59

Kochani, czy u was też był kłopot z wejściem na forum? Wyświetlała się jakaś dziwna strona z reklamami?

Awatar użytkownika
adsenior
Posty: 6186
Rejestracja: 25 czerwca 2009, 04:06
Lokalizacja: Łódź

Post autor: adsenior » 28 grudnia 2010, 21:01

Kochani czy i u Was był kłopot z wejściem na forum? U mnie wyświetlała się jakaś dziwna strona z reklamami.

Awatar użytkownika
Coltrane
Posty: 17740
Rejestracja: 31 marca 2008, 23:47
Lokalizacja: Polska

Post autor: Coltrane » 28 grudnia 2010, 21:13

adsenior pisze:Kochani czy i u Was był kłopot z wejściem na forum? U mnie wyświetlała się jakaś dziwna strona z reklamami.
Czy takie się wyświetla :
Warning: include(./cache/board_config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/junkers/public_html/forum/common.php on line 232

Warning: include(./cache/board_config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/junkers/public_html/forum/common.php on line 232

Warning: include() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.') in /home/junkers/public_html/forum/common.php on line 232

Warning: require_once(./language/lang_/lang_sf.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/junkers/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 34 ?

Awatar użytkownika
adsenior
Posty: 6186
Rejestracja: 25 czerwca 2009, 04:06
Lokalizacja: Łódź

Post autor: adsenior » 28 grudnia 2010, 22:00

Nie ok. 1-2 zamiast forum wyświetlało się też coś z informacja "dla Polski" z reklamami. Było to i na Firefox i na IE.

Zablokowany